Werkzaamheden

WERKZAAMHEDEN

Wij zijn een full-service installatiebedrijf. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van werkzaamheden die wij verrichten:

VLOERVERWARMING

Vloerverwarming verhoogt het wooncomfort enorm. Jan van der Linde Installatietechniek is hét adres voor het aanleggen van uw complete vloerverwarmingsinstallatie. Wij hebben de mogelijkheid om de verwarmingsbuizen stofvrij in te fresen zodat u snel en zonder veel rommel van een verwarmde vloer kunt genieten.

CV INSTALLATIES

Is uw cv installatie aan vervanging toe? Wij leveren en installeren alle merken en modellen cv ketels tegen concurrerende prijzen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een onderhoudscontract zodat uw installatie in topconditie blijft. Heeft u een storing aan uw CV installatie? Bel ons en wij komen z.s.m. langs om deze storing te verhelpen. Dit geldt voor alle merken CV installaties.

BADKAMER INRICHTING

Het compleet inrichten van uw badkamer kunnen wij voor u verzorgen, inclusief tegelwerk. Leidingen, aansluitingen en sanitair worden verzorgd door Jan van der Linde Installatietechniek en het tegelwerk wordt vakkundig gedaan door vd Steen tegelwerken. Wij stemmen onze werkzaamheden perfect op elkaar af zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamer kunt genieten.

LEIDINGWERK

Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of om het aanleggen van water- en gasleidingen, Jan van der Linde Installatietechniek doet het goed én voor een goede prijs.